QRF Header Image

'Chez Claire' is nieuwe huurder van Qrf City Retail22.12.2017

Eind februari lanceren Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de heren achter 'Wasbar', hun nieuwe concept 'Chez Claire' in het pand van Qrf City Retail in de Schrijnwerkerstraat 15 te Antwerpen.

'Chez Claire' zal luxeversies van éclairs aanbieden, en dit in dertien verschillende smaken, waaronder pistache, salted caramel en triple dark chocolate. Er komt zelfs een versie voor mensen met voedselintoleranties. 

Toen Dries en Yuri tweeënhalf jaar geleden wandelden door de straten van de Marais in Parijs, werd hun nieuwsgierigheid gewekt door een lange rij die voor een winkel stond aan te schuiven. “Het bleek te gaan om een patissier die luxe-éclairs verkocht”, zegt Yuri. “Doorgaans houd ik niet van zoet gebak, maar we zijn toch in de rij gaan staan. De gebakjes smaakten zo goed dat we tegen elkaar zeiden: Dit moeten we naar België brengen.”

Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclair

“De mensen zijn meer en meer met gezonde voeding bezig”, zegt Yuri. “Als ze zondigen, willen ze dat kwalitatief doen. De klanten kunnen de éclairs meenemen naar huis, of ter plekke degusteren. Wie écht wil genieten, drinkt er champagne van ons huismerk ‘Cuvée Claire’ bij. Wij gaan de ultieme vorm van zondigen aanbieden.”

Lees het volledige artikel hier.

Bron: "Na Luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclair". Het nieuwsblad. Geraadpleegd op 22 december 2017. http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171219_03253370#